Borstvoeding geven en afvallen

In september 2011 ben ik trotse moeder geworden van een tweede dochter. Deze keer ging de borstvoeding goed en wilde ik graag gezonde voeding voor mijn dochter en natuurlijk ook de extra kilo’s kwijt na de zwangerschap. Ik wilde ook weer gaan sporten. Hardlopen leek me de ideale sport, zeker met het drukke leven als mama van twee kinderen.

Via een vriendin kwam ik in december 2011 in contact met Yvette. Met het voedingsschema dat ze voor mij had opgesteld, gaf ze me het gevoel dat mijn dochter niets tekort zou komen. Ik ging er meteen mee aan de slag. Het resultaat mocht er zijn: ik viel gemiddeld 0,5 kilo per week af en mijn dochter groeide prima.

Yvette heeft me bij het sporten ook super begeleid. Ze wist me altijd goed te motiveren, zodat ik net weer even beter mijn best ging doen. In mei 2012 heb ik zelfs de Marikenloop in Nijmegen gelopen, de 5 km. In een persoonlijk record!

Nu, 6 maanden later, ben ik 10 kg afgevallen en ren ik 10 km aan een stuk. Helemaal geweldig! De extra kilo’s van de zwangerschap kan ik al wegstrepen, nu nog de 5 kilo die ik er nog extra van af wil. Maar dat gaat me lukken. Zeker met een kanjer als Yvette, die dan toch iedere keer weer mijn stok achter de deur is.

Judith, 29 jaar