Ieder pondje gaat door het mondje

Na een vervelende val van een paard, waarbij ik mijn ribben kneusde en mijn schouder brak, begon voor mij een moeilijke periode. Het vooral niet meer kunnen gaan sporten was voor mij een drama, want daar haalde ik toch deels mijn voldoening uit.

Uit frustratie ging ik meer eten. En je weet wat ze zeggen: ‘ieder pondje gaat door het mondje’. Mijn aankomen in gewicht was niet meer te stoppen. Ik schaamde me er ook wel voor dat ik in iets langer dan een half jaar zoveel was aangekomen. Goede voornemens begonnen steeds op maandagochtend en waren alweer vergeten op maandagavond. Het was wel duidelijk, de ‘knop’ moest om.

Gelukkig kwam toen het verlossende mailtje! Een vriendin vroeg of ik, samen met nog een paar vriendinnen, interesse had voor de hardlooplessen voor beginners van Yvette. Na een kijkje op Yvettes website, hebben we ons opgegeven.

Na de eerste les was het voor mij duidelijk dat ik wat meer nodig had. Yvette ging vol enthousiasme voor mij aan het werk. Zo maakte ze mijn eigen persoonlijke voedingsschema en werd ze mijn personal coach. Ze wist me goed te motiveren.

Het voedingsschema werkt perfect. Je eet genoeg en gezond, en het is nog lekker ook! Ik merk nu niet alleen dat ik gewicht verlies, maar ook dat mijn hele lichaam erop vooruit gaat. Je huid wordt mooier, bijvoorbeeld. Daarbij komt ook nog dat mijn energie weer goed op peil is.

Het programma van Yvette werkt echt. En haar enthousiasme heeft een positief effect op mij. Ze laat je net wat meer uit jezelf halen, net dat stapje verder. Inmiddels ben ik al 10 kg afgevallen. Ik ben er nog niet, maar het gaat ons lukken!

Yvette, bedankt!

Marij, 49 jaar